PIESE DE SCHIMB

PIESE UNIVERSALE / ACCESORII

ECHIPAMENTE MOTO / ATV / MTB

ATELIER / SCULE / SERVICE

BICICLETE - CICLISM

Producator

Reviews

Garantia produselor comercializate


INFORMATII GARANTIE PIESE

Termenul de garantie este de 24 luni pentru piesele de folosinta indelungata.

Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.

Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare.

Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
• piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat R.A.R.;
• piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piesele conexe uzate, defecte sau modificate;
• piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau insuficiente a motocicletei, atv-ului, quad-ului, scuterului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator;
• motocicleta, scuterul, atv-ul sau quad-ul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice);
• piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoiri, rupturi, deformari;
• piesa prezinta o uzura normala.

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:
• factura de achizitie de la S.C. Uniform S.R.L. si bonul sau chitanta cu care a fost vanduta clientului, certificatul de garantie care s-a eliberat la vanzarea piesei;
• dovada montarii piesei intr-un service autorizat R.A.R.(deviz de manopera);
• documentul emis de catre un service autorizat R.A.R. prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea;
• copia dupa certificatul de inmatriculare al motocicletei, scuterului, atv-ului, quad-ului.

Nu se acorda termenul de 24 luni la urmatoarele categorii de piese: filtre (ulei, aer, combustibil), becuri, burdufe, bujii de aprindere, garnituri metaloplastice si simeringuri, curele de transmisie si distributie, elemente de aprindere.

ALTE CONDITII
• reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in termen de maximum 2 zile lucratoare;
• nu se admit la retur piesele cu ambalajul deteriorat, piesele care au fost deja montate sau piesele care au fost comandate verbal.


INFORMATII GARANTIE SCUTERE

S.C. Uniform S.R.L. acorda garantie pe teritoriul national, conform normelor interne si legislatiei in vigoare, si numai pe baza certificatului de garantie si a facturii in original pentru scuterele noi si second-hand.

Garantia pentru scuterele noi se acorda pe o perioada de 24 de luni, in conformitate cu certificatul de garantie al producatorului in conditiile utilizarii corespunzatoare a motoscuterelor (schimb ulei, verificare periodica a consumabilelor, s.a.m.d). Termenul de reparatie este de 30 de zile lucratoare.

Garantia pentru scuterele second-hand se acorda in conditiile utilizarii corespunzatoare a motoscuterelor (schimb ulei, verificare periodica a consumabilelor, s.a.m.d), pe o perioda de 6 luni pentru elementele de transmisie si motor. Termenul de reparatie este de 30 de zile lucratoare.

Nu se acorda garantie in cazul defectelor cauzate de: suprasolicitare, accidentare, influente naturale(rugina), pastrare in conditii improprii, utilizare incorecta, demontarea de catre client sau persoane neautorizate.

Inapoi

Selectie vehiculSau - cautare rapida model...

Cos cumparaturi

Cosul dvs. de cumparaturi nu contine nici un produs.
Cos cumparaturi »

Panou utilizator

Adresa e-mail:
Parola:
Recuperare parola »

Mai multe despre...

Informatii