PIESE DE SCHIMB

PIESE UNIVERSALE / ACCESORII

ECHIPAMENTE MOTO / ATV / MTB

ATELIER / SCULE / SERVICE

BICICLETE - CICLISM

Producator

Informatii despre producator

Topcase (cutie) - SH58X - expandabila (46-58L) (plastic) - Shad

Topcase (cutie) - SH58X - expandabila (46-58L) (plastic) - Shad

1.796,00 LEI

costuri transport

Cod produs: SH.D0B58206
Tipareste pagina

Topcase (cutie bagaje) - SH58X - pentru motociclete cu capacitatea variabila intre 46 si 58 litri de la producatorul spaniol Shad.

SH58 este un top case pentru motociclete unic pe piață. Designul său inovator permite ca volumul său de încărcare să fie reglat în până la 3 poziții diferite în câteva secunde (L, XL și XXL), ceea ce permite transportarea a 2 căști enduro fără a fi nevoie să le puneți în lateral, plus accesorii de călătorie. De asemenea, are curele interne de susținere pentru a se asigura că sarcina nu se mișcă. Capacul superior al carcasei este realizat din polipropilenă armată cu aspect exterior de carbon, iar restul este din polipropilenă armată de culoare neagra.

Cadrul său structural garantează rigiditate și rezistență ridicate cu greutate minimă. Oferă posibilitatea de a include, ca accesoriu, și geantă internă extensibilă (SH.X0IB10). Are o deschidere de sus, un buzunar extern pentru acces direct și este întărit cu o spumă internă pentru a proteja conținutul de orice lovitură. De asemenea, are o curea și un mâner pentru a ușura transportul. În acest fel, geanta internă vă facilitează transportul bunurilor fără a fi nevoie să extrageți carcasa superioară.

Oferă siguranță maximă datorită inovatorului său sistem de blocare ermetică „Smart Lock System”, cu mâner retractabil automat și un dispozitiv de blocare ermetic în 3 poziții. Acest sistem permite menținerea carcasei deschise fără posibilitatea extragerii și poate fi deschis și închis fără cheie, astfel încât are nevoie doar de cheie pentru a o bloca. Poate fi deschis cu o singură mână. Tehnologia de ultimă oră și designul inovator al carcasei eXpandible au câștigat prestigiosul Reddot Design Award 2017, o referință printre designeri și producători. Sistemul brevetat care reglează volumul SH58X, permițând extinderea sau reducerea dimensiunii sale, îl transformă într-o cutie de bagaje (top case) extrem de funcțională și practică, care se adaptează în permanență nevoilor motocicliștilor:
- Marimea L: perfecta pentru a transporta tot ce ai nevoie in fiecare zi.
- Mărimea XL: foarte utilă pentru escapadele scurte de weekend. Cu capacitatea de a ține două căști integrale.
- Mărimea XXL: suficient pentru a transporta tot ce ai nevoie pentru acea aventură uimitoare la care visezi de atâta timp. Cu capacitatea de a ține două căști enduro.

Ca accesorii opționale, avem și un spătar dublu și lumină de frânare. Spătarul (SH.D0RI80) are două piese, realizate din două straturi de spumă poliuretanică, acoperite din piele sintetică cu două texturi, care garantează confortul total pasagerului. Lumina de frânare (SH.D0B29KL) este realizată cu leduri de economisire a energiei și este foarte ușor de instalat, deoarece se potrivește în partea inferioară a bazei carcasei superioare. Acest lucru crește securitatea, deoarece motocicleta este mai vizibilă din spate.

Cutia de bagaje Shad SH58X poate fi personalizata cu capace de diferite culori: alb, negru lucios sau aspect de titan.

Ca și restul topcase-urilor de top pentru motociclete SHAD (cu excepția liniei TERRA), acesta include placa și kitul de șuruburi.

Topcase (cutie) - SH58X - expandabila (46-58L) (plastic) - Shad Topcase (cutie) - SH58X - expandabila (46-58L) (plastic) - Shad Topcase (cutie) - SH58X - expandabila (46-58L) (plastic) - Shad Topcase (cutie) - SH58X - expandabila (46-58L) (plastic) - Shad Topcase (cutie) - SH58X - expandabila (46-58L) (plastic) - Shad Topcase (cutie) - SH58X - expandabila (46-58L) (plastic) - Shad Topcase (cutie) - SH58X - expandabila (46-58L) (plastic) - Shad Topcase (cutie) - SH58X - expandabila (46-58L) (plastic) - Shad

Selectie vehicul







Sau - cautare rapida model...

Cos cumparaturi

Cosul dvs. de cumparaturi nu contine nici un produs.
Cos cumparaturi »

Panou utilizator

Adresa e-mail:
Parola:
Recuperare parola »

Mai multe despre...

Informatii