PIESE DE SCHIMB

PIESE UNIVERSALE / ACCESORII

ECHIPAMENTE MOTO / ATV / MTB

ATELIER / SCULE / SERVICE

BICICLETE - CICLISM

Producator

Informatii despre producator

Casca MTB DBX 3.0 Enduro V19.1 albastru: Mărime - L

Casca MTB DBX 3.0 Enduro V19.1 albastru: Mărime - L

1.199,00 LEI

costuri transport

Cod produs: AUS.101930361-L
Tipareste pagina



  • Tehnologia Turbine 360.


  • carcasă exterioară din policarbonat


  • Protectie de bărbie detaÈ™abilă


  • 23 de orificii de ventilatie




Casca bicicleta pentru enduro cu sistem de  protecție a creierului si barbie detașabilă
Cu toții ne prăbușim. Uneori rău, alteori și mai rău! Există totuși o soluție care minimizează riscul de accidentare a capului și a creierului. Obțineți cea mai bună cască pe care o puteți găsi care reduce atât rotația cât și energia de impact pentru cap și creier! Casca DBX 3.0 Enduro oferă protecție de clasă mondială cu tehnologia Turbine 360.
Turbinele fabricate din material 3D absorbant de energie sunt introduse în casca. Această tehnologie are două avantaje principale, și anume reducerea accelerației rotative la cap și creier și absorbția energiei la impact la nivelul contuziei. Designul nostru nou, de vârf în piață, căștile DBX 3.0 Enduro sunt proiectate pentru a vă ajuta să mergeți de la coborâre la urcare fără să trebuiască să schimbați căștile.
Fabricată dintr-o carcasă exterioară din policarbonat, este ușoară, iar diferențiatorul cheie, este echipată cu protectie de bărbie detașabilă.
Casca este, de asemenea, super-ventilată - chiar și la viteze foarte scăzute, cele 23 de orificii funcționează bine. Casca este echipată cu un vizor cu o funcție de separare care oferă o reducere de rotație in caz de accident. Pentru confortul dvs., are o cataramă Fidlock® personalizată și se potrivește perfect cu sistemul dvs. de hidratare.

Casca MTB DBX 3.0 Enduro V19.1 albastru: Mărime - L Casca MTB DBX 3.0 Enduro V19.1 albastru: Mărime - L Casca MTB DBX 3.0 Enduro V19.1 albastru: Mărime - L

Selectie vehicul







Sau - cautare rapida model...

Cos cumparaturi

Cosul dvs. de cumparaturi nu contine nici un produs.
Cos cumparaturi »

Panou utilizator

Adresa e-mail:
Parola:
Recuperare parola »

Mai multe despre...

Informatii