PIESE DE SCHIMB

PIESE UNIVERSALE / ACCESORII

ECHIPAMENTE MOTO / ATV / MTB

ATELIER / SCULE / SERVICE

BICICLETE - CICLISM

Producator

Informatii despre producator

Geaca enduro/cross MX Leatt JACKET GPX 4.5 X-FLOW BLUE/LIME: Mărime - L

Geaca enduro/cross MX Leatt JACKET GPX 4.5 X-FLOW  BLUE/LIME: Mărime - L

999,00 LEI

costuri transport

Cod produs: AUS.501781031-L
Tipareste pagina

Chiar și cea mai fierbinte zi poate fi o zi plina de aventura când porți echipamentul potrivit. Jacheta GPX 4.5 X Flow este o jachetă off-road super ventilată care are panouri din plasă X-Flow plus brațe detașabile pentru un flux de aer maxim. Jacheta este conceputa pentru a funcționa cu sau fără armură, iar gulerul funcționează cu sau fără suportul pentru gat (neckbrace) Leatt.

Geaca GPX 4.5 X-FLOW este usoara, confortabila, prevazuta cu 6 buzunare. Buzunar interior pentru hidratare, pana la 3 l. Construita din panouri x-flow si spandura. Rezistenta la abraziune in zona coatelor. Compatibila cu neck brace. 
Rezistenta la apa, jacheta de performanta off-road a fost conceputa pentru a vă face ziua mai frumoasa - chiar și în cele mai exigente medii. Foarte durabila pentru condiții mai dure, este echipata cu un buzunar intern de hidratare cu un sistem de suspensie a rezervorului de apa. Exterior impermeabil la apă și la murdărie, uscare rapida, în timp ce ventilația reglabilă vă va menține racoros în condiții fierbinți. Coatele sunt întărite cu un strat de protecție, o peliculă ultra-subțire flexibilă, crescand rezistența la zgârieturi și abraziune a materialului.
Jacheta este personalizată, permițându-vă să mergeți in călătorii cu sau fără armura de protectie a corpului, iar gulerul Leatt se poate purta cu sau fără prinderile de gât. Deci, nu există nici o scuză! Rezistență la apă și cu o textura rezistentă la murdărie.
Brate pre-curbate, cu zip-off cu ventilație reglabilă, cusături de siguranță pe mai multe rânduri.

Selectie vehiculSau - cautare rapida model...

Cos cumparaturi

Cosul dvs. de cumparaturi nu contine nici un produs.
Cos cumparaturi »

Panou utilizator

Adresa e-mail:
Parola:
Recuperare parola »

Mai multe despre...

Informatii