PIESE DE SCHIMB

PIESE UNIVERSALE / ACCESORII

ECHIPAMENTE MOTO / ATV / MTB

ATELIER / SCULE / SERVICE

BICICLETE - CICLISM

Producator

Informatii despre producator

Set perii curatare - Muc-Off (5 bucati) - Oxford

Set perii curatare - Muc-Off (5 bucati) - Oxford

245,00 LEI

costuri transport

Cod produs: OXF.M206
Tipareste pagina

Set perii curatare - Muc-Off (5 bucati) Oxford

Toate cele 5 perii de curatare Muc-Off vin insotite de o plasa comoda, care permite uscarea si depozitarea usoara.

Perie pentru spalare delicata: combinatia cu peri sinterizati este conceputa pentru a curata cadrul si componentele motocicletei dumneavoastra in timp ce se ingrijeste de un aspect final delicat. Un design complet nou cu un maner cu densitate dubla, rezistent la impact puternic, care nu va aluneca in conditii extreme, cap supradimensionat pentru curatarea rapida a zonelor mari si zone de impact cauciucate, pentru o protectie maxima.

Perie pentru detalii: ideala pentru indepartarea murdariei greu de inlaturat de pe pinioane, butuci si alte zone inguste. Un design complet nou cu un maner cu densitate dubla, rezistent la impact puternic, care nu va aluneca in conditii extreme, peri din nailon rezistent si zone de impact cauciucate pentru o protectie maxima in cazul finisajelor delicate.

Perie tip gheara: ofera o constructie de inalta calitate, cu trei capete de perie, prevazute cu peri din nailon rezistent si un razuitor integrant pentru inlaturarea noroiului. Ideal pentru lant, caseta si pinioane. 10 trepte de viteza.

Perie pentru roti si componente: conceputa si conturata special pentru a curata cu usurinta jantele si spitele. Un design complet nou cu un maner cu densitate dubla, rezistent la impact puternic, care nu va aluneca in conditii extreme, peri din nylon rezistent si zone de impact cauciucate pentru o protectie maxima in cazul finisajelor delicate.

Pensula cu doua capete: ideala pentru indepartarea murdariei greu de inlaturat. Un design complet nou cu un maner cu densitate dubla, rezistent la impact puternic, care nu va aluneca in conditii extreme si peri din nylon rezistent . Cele doua capete ale periei pot fi schimbate si repozitionate pentru a ajunge in cele mai inguste zone.

Selectie vehicul







Sau - cautare rapida model...

Cos cumparaturi

Cosul dvs. de cumparaturi nu contine nici un produs.
Cos cumparaturi »

Panou utilizator

Adresa e-mail:
Parola:
Recuperare parola »

Mai multe despre...

Informatii