PIESE DE SCHIMB

PIESE UNIVERSALE / ACCESORII

ECHIPAMENTE MOTO / ATV / MTB

ATELIER / SCULE / SERVICE

BICICLETE - CICLISM

Producator

Informatii despre producator

Solutie curatare motocicleta - Muc-Off Nano Tech - 25 L - Oxford

Solutie curatare motocicleta - Muc-Off Nano Tech - 25 L - Oxford

819,00 LEI

costuri transport

Cod produs: OXF.M906
Tipareste pagina

Solutie curatare motocicleta - Muc-Off Nano Tech - 25 L Oxford

Folosind formula de ultima ora Nano Tech, Muc-Off distruge rapid murdaria, indiferent de conditiile meteorologice sau de calatorie. Aceasta solutie clasica de curatare motocicleta, de culoare roz, are o putere incredibila de curatare, deoarece contine o nanotehnologie revolutionara care distruge murdaria la nivel microscopic, asigurand in acelasi timp, un look final delicat pentru motocicleta dumneavoastra. Datorita ingredientelor si surfactantilor de cea mai buna calitate, formula Muc-Off este un secret comercial foarte bine pastrat.

Este cea mai eficienta solutie de curatare care nu foloseste acizi sau substante chimice periculoase. De fapt, solutia perfecta de curatare de culoare roz este biodegradabila, nu contine acizi, clorofluorocarburi (CFC) si solventi, are o baza alcalina, astfel incat o puteti folosi fara regrete pentru ingrijirea motocicletei. Este sigura pe toate suprafetele si poate fi utilizata inclusiv pe discul de frana si pe captuseala.

Solutie curatare motocicleta - Muc-Off Nano Tech - 25 L - Oxford Solutie curatare motocicleta - Muc-Off Nano Tech - 25 L - Oxford Solutie curatare motocicleta - Muc-Off Nano Tech - 25 L - Oxford

Selectie vehicul







Sau - cautare rapida model...

Cos cumparaturi

Cosul dvs. de cumparaturi nu contine nici un produs.
Cos cumparaturi »

Panou utilizator

Adresa e-mail:
Parola:
Recuperare parola »

Mai multe despre...

Informatii